Postuar më: 12/04/2019

Vizita në Amerikë, ministri takime në Departamentin Amerikan të Shtetit

Ministri u takua me përfaqësuesit e Departamentit Amerikan të Shtetit për Punët e Jashtme, zyrën e Edukimit, Diplomacisë Elektronike, këshilltarin për rininë globale, si dhe zyrtarin e shtetit, përgjegjës për Shqipërinë. Në këtë takim u diskutua për mënyrën e lehtësimit të pajisjes me viza të shqiptarëve si dhe për programet e shkëmbimit mes universiteteve shqiptare dhe atyre amerikane.