Postuar më: 09/01/2018

Tryezë e rrumbullakët: Votimi i shtetasve shqiptarë jashtë Shqipërisë

thumbnail FTESA AL.

Votimi i shtetasve  jashtë Shqipërisë do të jetë në qendër të tryezës së rrumbullakët që organizohet nga Ministri i Shtetit për Diasporën në bashkëpunim me prezencën e OSBE-së në Shqipëri dhe nën kujdesin e Kuvendit të Republikës së Shqipërisë. Kjo është ftesa e aktivitetit që do të mbahet në sallën e Kryesisë së Kuvendit në 23 Janar.

Zv. Kryeministrja e Ukrainës, Ivanna Klympush-Tsintsadze priti në një takim miqësor Ministrin e Shtetit për Diasporën, Pandeli Majko. Gjatë takimit u vu theksi tek nxitja e marrëdhënieve miqësore mes dy vendeve, dhe u fol gjithashtu për firmosjen e një marrëveshje për tregtinë e lirë. Z.Majko ftoi Zv.Kryeministren Ukrainase në një vizitë në Shqipëri. Shqipërisë, Ministri Majko, Pandeli Majko, Ministri i Shtetit per Diasporen, vizite ne Ukraine, Ministri