Postuar më: 17/11/2017

Takimi i Ministrit Majko me Shtëpitë Botuese

Foto takimit

Ministri i Shtetit për Diasporën Pandeli Majko, priti në takim përfaqësuesit e Shtëpive Botuese: Dudaj, Pegi, Toena dhe IDK. Botuesit u shprehën se ka një interes shume të madh të shqiptarëve të cilët jetojnë jashtë atdheut, për të qënë më pranë librit në gjuhë shqipe. Nga ana e tij Ministri Majko shprehu angazhimin e tij të plotë për të bashkpunuar me shtëpitë botuese, me qëllim që libri të arrijë tek diaspora shqiptare, duke theksuar se libri është një nga format më të mira për ruajtjen e gjuhës dhe kulturës.