Postuar më: 03/11/2017

Takim me përfaqësuesit e “Federata Nacionale e Shoqatave Shqiptare në Itali”

IMG 20171103 WA0005

Ministri i Shtetit për Diasporën Pandeli Majko, priti në takim përfaqësuesit e “Federata Nacionale e Shoqatave Shqiptare në Itali”.  Kjo Federatë, kanë përbërjen e saj 30 shoqata, që shtrij në veprimatrinë e tyre në të gjithë Italinë.

Gjatë takimit, përfaqësuesit e Federatës, e informuan Ministrin Majko në lidhje me aktivitetin e Federatës dhe të Shoqatave. Gjithashtu u diskutua edhe për rolin e Ministrit të Shtetit pë Diasporën në riorganizimin e Shoqatave Shqiptare, të cilat veprojnëj ashtë atdheut.