Postuar më: 08/01/2018

Takim i Grupit të Punës për hartimin e Strategjisë dhe Planit të Veprimit lidhur me Projektin e Strategjisë për Diasporën

IMG 20180108 WA0012

Ministri i Shtetit për Diasporën zhvilloi të hënën një takim me Zv. Ministrat e Grupit të Punës për hartimin e Strategjisë dhe Planit të Veprimit lidhur me Projektin e Strategjisë për Diasporën. Gjatë takimit u diskutua për propozime konkrete, mbi Fondin e Zhvillimit për Diasporën, Fondin e Garancisë, e gjithashtu mbi masat e nevojshme që duhet të ndërmarrin Ministritë e ndryshme. Ministri Majko theksoi rëndësinë e hartimit sa më të shpejtë të Strategjisë. Takimi i rradhës u caktua në daten 18 Janar.

 

 

Zv. Kryeministrja e Ukrainës, Ivanna Klympush-Tsintsadze priti në një takim miqësor Ministrin e Shtetit për , Pandeli Majko. Gjatë takimit u vu theksi tek nxitja e marrëdhënieve miqësore mes dy vendeve, dhe u fol gjithashtu për firmosjen e një marrëveshje për tregtinë e lirë. Z.Majko ftoi Zv.Kryeministren Ukrainase në një vizitë në Shqipëri. Ministri Majko, Pandeli Majko, Ministri i Shtetit per D, vizite ne Ukraine, Ministri

Zv. Kryeministrja e Ukrainës, Ivanna Klympush-Tsintsadze priti në një takim miqësor Ministrin e Shtetit për , Pandeli Majko. Gjatë takimit u vu theksi tek nxitja e marrëdhënieve miqësore mes dy vendeve, dhe u fol gjithashtu për firmosjen e një marrëveshje për tregtinë e lirë. Z.Majko ftoi Zv.Kryeministren Ukrainase në një vizitë në Shqipëri. Ministri Majko, Pandeli Majko, Ministri i Shtetit per D, vizite ne Ukraine, Ministri