Postuar më: 15/12/2017

Ministri Majko pret në takim Grupin e Punës për Hartimin e Strategjisë dhe Planin e Veprimit

20171215 135136

Sot, Ministri i Shtetit për Diasporën Pandeli Majko priti në takim Zv. Ministrat e Grupit të Punës për hartimin e Strategjisë dhe Planit të Veprimit, të cilëve i prezantoi Projektin e Strategjisë për Diasporën. Në fjalën e tij Ministri Majko i vuri theksin rëndësisë së dokumentit por mbi të gjitha pjesës së dytë të tij, ku janë të parashikuara dhe të gjitha masat që do të ndërmerren nga çdo institucion. Majko: Duhet të fokusoheni tek pjesa e Planit të Veprimit duke qënë se aty janë parashikuar dhe afatet e zbatimit, në mënyrë të tillë që masat e parashikuara të jenë konkrete dhe të realizueshme, duke qënë se çdo Ministri do të ketë iniciativat përkatëse.