Postuar më: 15/01/2018

Ministri Majko, i pari zyrtar i lartë tek shqiptarët e Ukrainës

2018 01 14 PHOTO 00000309

Ministri i Shtetit për Diasporën Pandeli Majko vizitoi fshatin Karakurt ne rajonin e Odesës ku u prit nga autoritetet rajonale e gjithashtu përfaqësuesit e diasporës shqiptare. Në këtë vizitë Ministri Majko shoqerohet nga Ambasadorja Shpresa Kureta, në Ukraine.

Zv. Kryeministrja e Ukrainës, Ivanna Klympush-Tsintsadze priti në një takim miqësor Ministrin e Shtetit për Diasporën, Pandeli . Gjatë takimit u vu theksi tek nxitja e marrëdhënieve miqësore mes dy vendeve, dhe u fol gjithashtu për firmosjen e një marrëveshje për tregtinë e lirë. Z. ftoi Zv.Kryeministren Ukrainase në një vizitë në Shqipëri. Ministri , Pandeli , Ministri i Shtetit per Diasporen, vizite ne Ukraine, Ministri