Postuar më: 22/12/2017

Ministri i Shtetit për Diasporën takohet me sopranon shqiptare me famë botërore Inva Mula

IMG 20171222 WA0019

Sot, në zyrën e Ministrit të Shtetit për Diasporën me sopranon shqiptare me famë botërore Inva Mula. Gjatë takimit Ministri Majko sëbashku me Znj. Mula e cilësuar si “Ambasadorja e kulturës shqiptare në botë”, diskutuan për projekte të mundshme kulturore, të cilat do të përfshijnë emra të njohur dhe të rinj të diasporës shqiptare.

Zv. Kryeministrja e Ukrainës, Ivanna Klympush-Tsintsadze priti në një takim miqësor Ministrin e Shtetit për , Pandeli Majko. Gjatë takimit u vu theksi tek nxitja e marrëdhënieve miqësore mes dy vendeve, dhe u fol gjithashtu për firmosjen e një marrëveshje për tregtinë e lirë. Z.Majko ftoi Zv.Kryeministren Ukrainase në një vizitë në Shqipëri. Ministri Majko, Pandeli Majko, Ministri i Shtetit per D, vizite ne Ukraine, Ministri