Postuar më: 01/06/2018

Ministri i Shtetit për Diasporën takohet me avokatin Ermir Lushnjari

Sot, Ministri i Shtetit për Diasporën u takua me z. Ermir Lushnjari, avokat dhe themelues i aplikacionit “Çaj mali”. Gjatë takimit Ministri Majko dhe z. Lushnjari shkëmbyen mendime dhe informacione mbi shërbimet e ofruara falas nga aplikacioni për komunitetet shqiptare në Itali.

Aplikacioni Caj mali mund të shkarkohet falas nga çdo smartphone.