Postuar më: 20/09/2018

“Këto dy shtatore i takojnë gjithë shqiptarisë”

WhatsApp Image 2018 09 20 at 05.01.11 1

Ministri Majko përshëndet përurimin e shtatoreve të heroit të Drenicës Fehmi Lladrovci dhe heroinës Xhevë-Krasniqi Lladrovci.