Ministri i Shtetit për Diasporën

Halit Valteri

Jetëshkrimi

Të dhëna vetjake

Emër: Halit

Atësia: Xhezar

Mbiemri: Valteri

Datëlindja: 21.5.1991

Vendlindja: Fier

Arsimi: I Lartë

Eksperinca në punë: Administrator në sektorin privat

Aktivitete shoqërore dhe politike: Kryetar I FRPD-së, Njësia 7, Tiranë