Postuar më: 16/07/2019

Fondi Shqiptar për Zhvillimin e Diasporës raporton në nënkomisionin “Për Diasporën dhe Migracionin”

IMG 5240

Sot në nënkomisionin “Për Diasporën dhe Migracionin”, pjesë e Komisionit Parlamentar për “Politikën e Jashtme”, për të informuar mbi veprimtarinë e Fondit Shqiptar për Zhvillimin e Diasporës për vitin 2018. Ky është raportimi i parë që Fondi Shqiptar për Zhvillimin e Diasporës bën në këtë nënkomision. Drejtoresha e Fondit znj. Soana Jaupllari prezantoi një pasqyrë të plotë të aktivitetit të kryer si dhe aktivitetet që institucion do të realizojë gjatë vitit 2019.