Postuar më: 27/06/2018

Bashkëbisedim virtual me diasporën

6

Ministri i Shtetit për Diasporën zhvilloi një bashkëbisedim virtual me përfaqësues të diasporës në 12 shtete të ndryshme. Vendimet e miratuara së fundmi lidhur me zgjedhjen e përfaqësuesëve të Këshillit Koordinues të diasporës dhe mbi kriteret e mënyrën e ndarjes së çmimit “Ambasador i Kombit”, ishin në fokus të bashkëbisedimit virtual që zhvilloi Ministri Majko.

Bashkëbisedimi i plotë në linkun e mëposhtëm:

https://www.youtube.com/watch?v=9j5gFjExKTo