Postuar më: 17/09/2018

Agjencia Kombëtare e Diasporës tashmë me faqen e saj

logo AGJENCIA KOMBETARE E DIASPORES 01 01

Agjencia Kombëtare e Diasporës, e cila ka si mision zhvillimin dhe konsolidimin e bashkëpunimit institucional me diasporën, ka tashmë faqen e saj: http://akd.gov.al