Postuar më: 02/04/2019

Agjencia Kombëtare e Diasporës publikon pasqyrën e aktivitetit vjetor

Agjencia Kombëtare e Diasporës ka publikuar raportin vjetor për vitin 2018. Raporti përmbledh gjithë aktivitetin institucionale të realizuara nga kjo agjenci si dhe pasqyrën financiare të tij. Në të gjithashtu vlerësohet edhe parashikimi i aktiviteteve për vitin 2019.

Raportin e plotë mund ta lexoni në link-un e mëposhtëm:

http://online.fliphtml5.com/dmiin/qpqe/#p=2